Texaco

Nyheter

Vi leder omvandlingen mot ett hållbart samhälle

Här finner du Preems pressmeddelanden och nyheter samt bildarkiv över styrelse, ledning, nyckelpersoner och verksamhetsbilder.

 • Underhållsmässan 2018

  6 mars 2018

  Vi är på plats på mässan i Göteborg, kom förbi vår monter och ta en kaffe!

 • Produkt - och säljsupport

  27 februari 2018

  Trivs du i en roll där du har daglig kundkontakt via telefon och mail? Då kan du vara den Produkt- och säljsupport vi söker!

 • Öppettider under jul och nyår

  15 december 2017

  Vi vill uppmärksamma dig över våra öppettider för utleveranser från Göteborg under Jul och Nyår.

 • Mycket begränsad framkomlighet

  7 november 2017

  I samband med EU-toppmötet i Göteborg förväntas kraftiga trafikstörningar under vissa tider den 16-17 november. Trafiken kommer att tillfälligt stängas av i samband med att polisen eskorterar EU-toppmötets delegationer under vistelsen i Göteborg.

 • Texaco lanserar en simulator

  16 augusti 2016

  Chevron Lubricants, världsledande när det gäller förstklassiga grupp II-basoljor, har utvecklat produktutbudet ”Texaco Fuel Economy”. De här produkterna omfattar bland annat Texaco Ursa Ultra och Techron HD, en komplett smörjmedels- och additivserie särskilt framtagna för tunga fordon och bussar.

 • Ursa Ultra X 10W-30 ger goda bränslebesparingar i tester!

  30 september 2014

  Oberoende tester av nya Texaco’s nya motorolja Ursa Ultra X 10W-30 gjorda på det brittiskadistributionsföretaget Gist, har visat sig kunna ge bränslebesparingar på 3,47 % jämfört med andraLow SAPS-oljor. Gist är ett ledande distributionsföretag och ingår i The Linde Group. Med över3 000 kunder, täcker de ett brett spektrum av handels- och industribranscher.

 • Ny serie Texaco-produkter

  30 september 2014

  I takt med ökande driftskostnader och snävare marginaler har bränsleekonomi blivit den viktigaste faktorn för många driftansvariga och en viktig faktor när det gäller att skaffa sig konkurrensfördelar.

Denna sida använder cookies.